000 -LEADER |
fixed length control field |
00860nam a22001937a 4500 |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
Terms of availability |
978-604-50-0343-5 |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
394.1/L527 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Hoàng Thị Kim Luyến |
9 (RLIN) |
2673 |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
Văn hóa ẩm thực của người Giáy ở Bát Lát-Lào Cai |
Statement of responsibility, etc |
Hoàng Thị Kim Luyến |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Hà nội: |
Name of publisher, distributor, etc |
Văn hóa thông tin, |
Date of publication, distribution, etc |
2013. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
249 tr; |
Other physical details |
Phụ lục ảnh từ trang 239-249 |
Dimensions |
21 cm. |
490 ## - SERIES STATEMENT |
Series statement |
Hội văn nghệ dân gian Việt Nam |
520 ## - SUMMARY, ETC. |
Summary, etc |
Nguồn gốc hình thành, cách chế biến kèm theo phụ lục ảnh màu về các món ăn quen thuộc của dân tộc Giáy_Lào Cai |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Source of heading or term |
Searslist |
Topical term or geographic name as entry element |
Food |
Topical term following geographic name as entry element |
Vietnam |
9 (RLIN) |
3646 |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Ẩm thực |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
VHDG |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
BOOKs |