MARC View

Văn hóa ẩm thực của người Giáy ở Bát Lát-Lào Cai (Record no. 2739)

000 -LEADER
fixed length control field 00860nam a22001937a 4500
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Terms of availability 978-604-50-0343-5
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 394.1/L527
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Hoàng Thị Kim Luyến
9 (RLIN) 2673
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Văn hóa ẩm thực của người Giáy ở Bát Lát-Lào Cai
Statement of responsibility, etc Hoàng Thị Kim Luyến
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Hà nội:
Name of publisher, distributor, etc Văn hóa thông tin,
Date of publication, distribution, etc 2013.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 249 tr;
Other physical details Phụ lục ảnh từ trang 239-249
Dimensions 21 cm.
490 ## - SERIES STATEMENT
Series statement Hội văn nghệ dân gian Việt Nam
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc Nguồn gốc hình thành, cách chế biến kèm theo phụ lục ảnh màu về các món ăn quen thuộc của dân tộc Giáy_Lào Cai
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term Searslist
Topical term or geographic name as entry element Food
Topical term following geographic name as entry element Vietnam
9 (RLIN) 3646
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term Ẩm thực
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term VHDG
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type BOOKs
Copies
Price effective from Permanent Location Date last seen Not for loan Date acquired Source of classification or shelving scheme Koha item type Barcode Damaged status Lost status Withdrawn status Current Location Full call number
2013-11-23VTT2013-11-23Not for Loan2013-11-23 BOOKs2013-0250NOMALNormal VTT394.1/L527
Welcome